Informació pràctica

Tot el que necessites saber per a la visita

Gaudeix del museu en una visita
guiada tranquil·la i segura


TARIFES

Entrada general: 4 euros
Entrada reduïda: 2 euros

Infants de 4 a 11 anys; estudiants fins a 25 anys; Carnet Jove i Carnet +25; jubilats i pensionistes; aturats; famílies nombroses; Targeta Activa; Associació de l’Estudi del Moble. Amb el carnet de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona: 2x1

Entrada gratuïta

Infants fins a 3 anys; docents; membres de l'ICOM; Amics de la BMVB; Amics del MNAC; Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya; Associació de Museòlegs de Catalunya; periodistes acreditats; guies oficials de turisme.

Cal presentar l’acreditació corresponent per a cada tipus de descompte.

GRUPS ESCOLARS

Consulteu la programació de les activitats escolars en el següent enllaç.

GRUPS PARTICULARS

Preu: 61 euros/grup
Els grups tenen un màxim de 20 persones, amb concertació prèvia. Inclou l’entrada al museu i el servei de visita comentada.


Us recomanem la compra anticipada de les entrades abans del dia de la visita

HORARIS

De maig a octubre

Divendres, dissabte i diumenge d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h.

De novembre a abril

Divendres i dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h.
Diumenges d’11 h a 14 h.

Les visites al museu són sempre guiades i comencen a les hores en punt. L'última visita comença una hora abans del tancament del museu. Es recomana fer reserva prèvia.


DIES FESTIUS

FESTIUS OBERTS

El museu és obert al públic els següents dies festius (2021):
17 de gener (Sant Antoni), 2 d’abril (Divendres Sant), 15 d’agost (Assumpció) i 11 de setembre (Diada de Catalunya). L’horari dels dies festius és d’11 h a 14 h.

El museu és obert al públic els següents dies festius (2022):
15 d’abril (Divendres Sant), 5 d’agost (Festa Major) i 11 de setembre (Diada de Catalunya). L’horari dels dies festius és d’11 h a 14 h.

DIES DE TANCAMENT

El museu és tancat de dilluns a dijous i els següents dies festius (2021):
1 de gener (Any Nou), 14 de febrer (Carnaval de Vilanova), 1 de maig (Dia dels Treballadors), 24 de desembre a la tarda (Nit de Nadal), 25 i 26 de desembre (Nadal i Sant Esteve) i 31 de desembre a la tarda (Cap d'Any)

El museu és tancat de dilluns a dijous i els següents dies festius (2022):
1 de gener (Any Nou), 27 de febrer (Carnaval de Vilanova), 1 de Maig (Dia dels Treballadors), 24 de juny (Sant Joan), 24 de desembre a la tarda (Nit de Nadal), 25 de desembre (Nadal) i 31 de desembre a la tarda (Cap d'Any)


LOCALITZACIÓ

Museu Romàntic Can Papiol. Carrer Major, 32
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+ INFO

Accessibilitat

La planta noble del museu és accessible (ascensor) a visitants amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes. És recomanable informar de la necessitat del seu ús en el moment de la reserva. La zona de la biblioteca i la zona del servei, situades a l’entresòl, queden excloses d’aquest recorregut.TENS ALGUN DUBTE?

Envia'ns un missatge!


  Totes les visites són comentades i tenen una durada de 45 minuts. Per a qualsevol dubte o interès en altres dates, també ens podeu contactar mitjançant el telèfon 93 893 03 82 o enviant un correu a museupapiol@vilanova.cat.
  VISITES PER A GRUPS

  Per tal que l’accés al Museu sigui fluït, els grups han de concertar dia i hora de visita amb un mínim d’una setmana d’antelació al telèfon 93 893 03 82, al correu museupapiol@vilanova.cat o a través del següent formulari:

  Des del mes juliol de 2020, el número màxim per grup és de 10 persones. Si la quantitat de participants supera aquesta xifra, caldrà organitzar un nou grup. Les visites per a grups es poden realitzar de dimarts a diumenge, en horari a convenir entre les dues parts. El preu per grup és de 45 euros (inclou servei de guia i entrada al museu).


  NORMES D’ACOLLIDA DE GRUPS
  El grup ha d’arribar puntualment

  El grup ha d’arribar puntualment a l’hora de la reserva. En cas de retard, cal avisar amb antel·lació el Museu al telèfon 93 893 03 82. En cas de no poder realitzar la visita, s’ha d’avisar amb antelació per tal d’anul·lar-la

  El responsable fa les gestions

  Quan un grup arriba al Museu, el responsable del grup ha d’entrar per fer les gestions prèvies a la visita. En el moment de fer el pagament i presentar el justificant (pagament anticipat), aquesta persona ha de formalitzar un únic pagament per a tot el grup.

  Normes per a la visita

  Garantim la qualitat
  de la visita


  L’entrada al Museu està sotmesa a l’obligat compliment d’una normativa que garanteix la conservació i el bon funcionament de l’equipament.
  Els menors de 14 anys hauran d'anar sempre acompanyants d'un adult.

  No està permès tocar o manipular els objectes exposats.

  Està permès realitzar fotografies dels espais del Museu, sense flash i seguint les indicacions del guia. No està permès fer servir trípode ni pals per a selfies.

  No està permès l’accés d’animals de companyia, excepte en el cas dels gossos pigall.

  El Museu no es fa responsable de la utilització inadecuada de les instal·lacions.

  Abans de començar la visita, cal silenciar els telèfons mòbils.

  No està permès menjar o beure durant el recorregut. No es permet fumar en cap espai del museu (jardí inclòs).


  Alguna pregunta?
  El personal de sala està per facilitar-vos la visita i resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir. Us preguem que seguiu les seves instruccions.
  Informació pràctica
   
  TESTIMONIALS

  Excepteur sint occaecat cupidatat non proi nt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laboru ed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque...


  - Teresa Banks, NY  48 hours
  delivery

  7 years on
  the market

  Free
  shipping

  High
  quality