Informació pràctica


Tot el que necessites saber per a la visita

Gaudeix del museu i
transporta't al segle XIX

TARIFES

Entrada general: 5 euros
Entrada reduïda: 2,5 euros

Infants de 4 a 11 anys; estudiants fins a 25 anys; Carnet Jove i Carnet +25; jubilats i pensionistes; aturats; famílies nombroses i monoparentals; Targeta Activa; Associació de l’Estudi del Moble. Amb el carnet de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona: 2x1

Entrada gratuïta

Infants fins a 3 anys; docents; membres de l'ICOM; Amics de la BMVB; Amics del MNAC; Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya; Associació de Museòlegs de Catalunya; periodistes acreditats; guies oficials de turisme.

Cal presentar l’acreditació corresponent per a cada tipus de descompte. Us recomanem la compra anticipada de les entrades abans del dia de la visita.
HORARIS

De maig a octubre

Divendres, dissabte i diumenge d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h.

Durant els mesos de juliol i agost, obert de dijous a diumenge d'11 a 14 h i de 17 a 19 h

De novembre a abril

Divendres i dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h.
Diumenges d’11 h a 14 h.

Les visites al museu són sempre guiades i comencen a les hores en punt. L'última visita comença una hora abans del tancament del museu. Es recomana fer reserva prèvia.DIES FESTIUS

FESTIUS OBERTS

El museu és obert al públic els següents dies festius:
29 de març (Divendres Sant), 12 d’octubre (Dia del Pilar), 6 de desembre (Dia de la Constitució) i 8 de desembre (Immaculada Concepció), en horari d’11 a 14 h.

DIES DE TANCAMENT

El museu és tancat de dilluns a dijous i els següents dies festius:
5 de gener per la tarda (Nit de Reis), 6 de gener (Dia de Reis), 11 de febrer (Carnaval de Vilanova), 23 de juny per la tarda (Revetlla de Sant Joan) i 1 de novembre (Tots Sants).


LOCALITZACIÓ

Museu Romàntic Can Papiol. Carrer Major, 32
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)+ INFO

Accessibilitat

La planta noble del museu és accessible (ascensor) a visitants amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes. És recomanable informar de la necessitat del seu ús en el moment de la reserva. La zona de la biblioteca i la zona del servei, situades a l’entresòl, queden excloses d’aquest recorregut.

Grups escolars

Disposem d'un programa d'activitats escolars adreçades als diferents nivells. Podeu consultar-lo aquí.

Grups particulars

La visita per a grups té un preu fixe de 63 euros, amb un màxim de 20 persones (inclou entrada i visita comentada). És imprescindible fer reserva prèvia. Contacteu amb el museu a través del formulari que trobareu a sota.

VISITES PER A GRUPS PARTICULARS

Per tal que l’accés al Museu sigui fluït, els grups han de concertar dia i hora de visita amb un mínim d’una setmana d’antelació al telèfon 93 893 03 82, al correu museupapiol@ipac.cat o a través del següent formulari:

El número màxim per grup és de 20 persones. Si la quantitat de participants supera aquesta xifra, caldrà organitzar un nou grup. Les visites per a grups es poden realitzar de dimarts a diumenge, en horari a convenir entre les dues parts. El preu per grup és de 63 euros (inclou servei de guia i entrada al museu).


NORMES D’ACOLLIDA DE GRUPS
El grup ha d’arribar puntualment

El grup ha d’arribar puntualment a l’hora de la reserva. En cas de retard, cal avisar amb antelació el Museu al telèfon 93 893 03 82. En cas de no poder fer la visita, s’ha d’avisar amb antelació per tal d’anul·lar-la

El responsable fa les gestions

Quan un grup arriba al Museu, el responsable del grup ha d’entrar per fer les gestions prèvies a la visita. En el moment de fer el pagament i presentar el justificant (pagament anticipat), aquesta persona ha de formalitzar un únic pagament per a tot el grup.

Petició de reserva de grups particulars


  Normes per a la visita

  Garantim la qualitat
  de la visita


  L’entrada al Museu està sotmesa a l’obligat compliment d’una normativa que garanteix la conservació i el bon funcionament de l’equipament.
  · Abans de l'inici de les visites, els visitants han de silenciar els seus telèfons mòbils.
  · Els menors de 14 anys hauran d'anar sempre acompanyants d'un adult

  Està permès realitzar fotografies dels espais del Museu, sense flash i seguint sempre les indicacions del personal. Es poden realitzar vídeos curts amb el mòbil, però en cap cas gravar les visites comentades o activitats. No està permès fer servir trípode o pals per a selfies.

  No està permès tocar o manipular els objectes exposats.

  No està permès menjar o beure durant el recorregut per les estances del museu. No es permet fumar en cap espai del museu (jardí inclòs).

  No està permès l’accés d’animals de companyia, excepte en el cas dels gossos pigall.


  No es pot accedir al museu amb bosses grans, motxilles o objectes grans. Està prohibit accedir al recinte amb patinets, patinets elèctrics o bicicletes.


  El museu no es fa responsable de la utilització inadequada de les instal·lacions.
  Alguna pregunta?
  El personal de sala està per facilitar-vos la visita i resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir. Us preguem que seguiu les seves instruccions.