Lloguer d’espais

JARDINS I EXTERIORS

Can Papiol disposa d’un jardí interior, inspirat en els jardins romàntics del segle XIX. Les seves dimensions i el seu emplaçament al centre del nucli antic de Vilanova i la Geltrú fan d’aquest jardí un espai únic.
El lloguer del jardí de Can Papiol està destinat a associacions o entitats que organitzin actes de caire cultural i que no afectin a la conservació dels espais del museu, d’acord amb la normativa d’usos del mateix.

Característiques tècniques:
Superfície: 600 m²
Capacitat màxima: 100 pax (asseguts), 150 pax (de peu)

Per a més informació, contacteu amb el museu.

SALES D’ACTES

A la quarta planta de l’edifici, en una zona rehabilitada, es troben 3 sales diàfanes (dues d’elles climatitzades) que ofereixen grans possibilitats per a actes, tals com xerrades o conferències. Un espai tranquil i polivalent que permet ocupar al mateix temps els 3 àmbits, o cadascuna d’elles per separat en funció de les necessitats.
El lloguer de la sala d’actes de Can Papiol està destinat a associacions o entitats que organitzin actes de caire cultural i que no afectin a la conservació dels espais del museu, d’acord amb la normativa d’usos del mateix.

Característiques tècniques:
Hi ha tres sales:
A) 54 m² / B) 76 m² / C) 63 m²
Capacitat màxima (3 sales): 95 persones

Per a més informació, contacteu amb el museu.

CASAMENTS

El jardí interior de la Casa Papiol ofereix un entorn irrepetible on poder celebrar el vostre enllaç. Si busqueu un marc històric i amb encant per un moment tan especial, aquí teniu un jardí romàntic excel·lent en un marc incomparable. Per a més informació sobre l’espai, les condicions i les taxes, consulteu el web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Més informació aquí.

Característiques tècniques:
Lloc de cerimònia: pati interior a l'aire lliure
Capacitat màxima: 70 persones assegudes
Equipament: taula de signatura i equip de sonorització


ALTRES ESPAIS

Les estances de Can Papiol ens transporten al segle XIX. El museu, ofereix la oportunitat d’utilitzar els seus espais per a la realització de filmacions cinematogràfiques, sessions fotogràfiques o documentals.


Els preus dels lloguers al Museu Romàntic Can Papiol estan regulats per l'Ordenança fiscal núm. 20, Taxa per a la utilització d’edificis municipals. Més informació aquí.