6.00€ 90 minuts
El fenomen indià a Catalunya va tenir en la localitat de Vilanova i la Geltrú una de les seves principals protagonistes, tant pel que fa a l’emigració com al retorn de les fortunes generades a Amèrica. Unes fortunes que, de manera directa o indirecta, es vinculen en moltes ocasions amb el tràfic de persones esclavitzades: capitans de vaixells, accionistes, intermediaris o propietaris d’ingenios. Quin rastre n’ha quedat en el patrimoni i els carrers de Vilanova i la Geltrú? Itinerari organitzat amb motiu del Dia Internacional en record de les víctimes de l’esclavitud i el tràfic transatlàntic d’esclaus (25 de març).
Data: dissabte 25 de març a les 11 h. L’activitat té una durada d’una hora i mitja.
Punt de trobada: campanar de Sant Antoni.
Preu de l’activitat: 6 euros/persona.
Organitza: Institut Municipal de Patrimoni Cultural. Col·labora: ARC gestió cultural.
L’activitat es realitza en català
NORMATIVA DE LES VISITES I ACTIVITATS AL MUSEU ROMÀNTIC CAN PAPIOL
L’entrada està sotmesa a l’obligat compliment d’una normativa que garanteix la conservació i el bon funcionament de l’equipament.
Fotografies – Està permès fer fotografies sense flash, seguint les indicacions del personal del museu i sempre que la seva realització no interfereixi en el desenvolupament de les visites ni en la conservació dels objectes exposats. No es poden filmar les activitats, a excepció de vídeos curts, seguint les indicacions. No està permès fer servir trípode o pals per a selfies.
Responsabilitat personal – El Museu no es fa responsable de la utilització inadequada de les instal·lacions.
Important –Està prohibit l’accés a l’edifici i al jardí amb animals de companyia, a excepció dels gossos pigall. No està permès beure o menjar durant el recorregut per les estances interiors del museu, ni tocar els objectes exposats. No està permès fumar en tot el recinte (inclòs el jardí).
Trobareu la normativa completa aquí.
Podeu consultar les condicions de la compra online fent clic aquí.