Exposició “Playmobils a Can Papiol”


Playmobils a Can Papiol. Un petit viatge per la història de Vilanova i la Geltrú

Del 6 de juliol al 2 de setembre de 2023


Tornen els playmobils a Can Papiol amb una exposició inspirada en diferents capítols de la història de Vilanova i la Geltrú. Ens acompanyeu en aquest petit viatge?

Hi trobareu escenes històriques com l’arribada del ferrocarril a la ciutat, els primers anys de la Biblioteca Museu Balaguer o l’activitat comercial de la platja de Vilanova al segle XIX, amb la sortida de carregaments de botes de vi cap a Amèrica. També hi és representat el paper de les dones en el món laboral, així com la vida festiva local amb els Tres Tombs i les Comparses. Descobrireu aquests i altres episodis al llarg dels nou diorames que formen l’exposició, ubicada a la planta baixa del Museu Romàntic Can Papiol.

A més, els més petits podran participar també al joc Buscaclick. On s'amaga el senyor Francesc de Papiol? Disponible a la recepció del museu.
Dates | Del 6 de juliol al 2 de setembre de 2023, de dijous a diumenge d'11 a 14 h i de 17 a 19 h
Entrada | 2 euros per persona. Els infants de 0 a 2 anys tenen entrada gratuïta (sense necessitat de reserva)

La mostra ha estat possible gràcies als membres de Clickiclack, Associació Catalana d’Amics dels Clicks, que continuen explicant aquestes i altres històries per diferents llocs de Catalunya amb la passió i dedicació que els caracteritza.
Amb la col·laboració de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i l'Arxiu Comarcal del Garraf.