Fira solidària a Can Papiol

FIRA SOLIDÀRIA A CAN PAPIOL

En col·laboració amb La Marató de TV3

Diumenge 18 de desembre de 17 a 20 h

El Museu Romàntic Can Papiol i l’associació Temps de Vi organitzen aquesta fira solidària amb la participació de diferents empreses i associacions del teixit local vilanoví. Tindrà lloc diumenge 18 de desembre de 17 a 20 h als jardins de Can Papiol, i comptarà amb la participació de La Molona, Munts (dejoies), Oumuamúa Cosmètica Artesana, Squitx!, La Furgoneta Azul, Patates Piqué, Puig-Batet vinyes i vins del Garraf, Ferment fleca artesanal, ARC Gestió Cultural i música en directe amb l'Aina Balasch.

L’activitat es vincula amb els actes solidaris amb motiu de La Marató de TV3, que aquest any promou la recerca sobre les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, aquestes malalties van causar prop de 18 milions de morts el 2019, i representen el 32% del total de defuncions mundials. Aquestes xifres de mortalitat se sumen al seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida dels pacients i genera dependencia, risc de complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molt elevats. Tot això les converteix en el principal problema actual de salut pública.

L'entrada al recinte serà gratuïta i es farà per l’accés principal del carrer Major, on hi haurà un espai per a poder fer un donatiu econòmic que anirà destinat íntegrament a col·laborar amb La Marató. A l’interior del pati central es podrà comprar en diferents parades d’artesania i degustació, gaudir de música en directe i realitzar activitats infantils. Durant aquella tarda no es faran visites comentades al museu.