Fira solidària

 

FIRA SOLIDÀRIA

En col·laboració amb La Marató

Diumenge 17 de desembre de 2023, de 17 a 20 h

El Museu Romàntic Can Papiol i l’associació Temps de Vi organitzen per segon any aquesta fira solidària amb la participació de diferents empreses i associacions del teixit local vilanoví.

L’activitat es vincula amb els actes solidaris amb motiu de La Marató, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

L'entrada al recinte serà gratuïta i es farà per l'accés principal del carrer Major, on hi haurà un espai per a poder fer un donatiu econòmic que anirà destinat íntegrament a col·laborar amb La Marató. A l'interior del pati central es podrà comprar en diferents parades d'artesania i degustació amb La Molona, Minimalist Cosmetics, Squitx!, Munts (dejoies), La Furgoneta Azul, Vinyes 7 Pams, Fer.ment, Temps de Vi i Patates Piqué. Hi haurà també música amb la dj Anna Ferris i un espai amb activitats infantils amb Arc Gestió Cultural

A més, enguany es podrà visitar també el Pessebre Playmobil que des del 15 de desembre i fins al 7 de gener estarà al vestíbul de Can Papiol, elaborat per Clickiclack, Associació Catalana d’Amics dels Clicks. 

Durant aquella tarda no es faran visites comentades al museu.